Reiseblogg fra Travellerspoint

Todays shopping

all seasons in one day
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

I am a terrible, terrible blogger!
Jeg jobber nå med å oppdatere (les skrive) bloggene fra de siste månedene. Det er fryktelig masse å skrive, har jeg funnet ut, men jeg skal gjøre det. I kveld reiser jeg med toget til Gatwick airport. Drar nemlig til Norge i morra (6.sept.)! :D Skal ikke hjem riktignok, skal til hovedstaden denne gangen (hjem er ca en time utafor Bergen). Jeg skal på en Juventesamling. Hvis du ikke vet hva juvente er så kan du jo google det. Flyet går i 9-tida i morra tidlig, så jeg får meg en lang natt. Må vente lenge på flyplassen fra kl. 2.45. Så det jeg har planer om å gjøre på i noen av de nesten 6 1/2 timene er å... -wait for it- skrive påbloggen min!

Det jeg har gjort på i dag er å få kontrakta mi fra jobb (som jeg ikke har skrevet om at jeg har fått ennå :p ) og fikset sånn at jeg får Council Tax and Housing Benefits! Med andre ord.. jeg får penger av staten! Det er konge. Så har jeg shoppa litt og pakka litt, og nå skal jeg lage middag Før min veldig lange natt på tog, undergrunn, flyplass, fly og flyplass.

Her er dagens fangst:
IMG_7187.jpg

Nå er det på tide å lage middag og skynte meg så jeg blir ferdig med ting og tang før jeg drar.
Gleder meg kjempemasse til å se masse venner igjen! ^^)

Skrevet av IvyVonDark 11:01 Arkivert i England Tagged shopping

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Drit i Oslol, komma te berg'jen;D

fra Jo

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint