Reiseblogg fra Travellerspoint

The Great White North

Gjett hvor jeg skal!!!

sunny 1 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Ja, jeg veit at jeg er helt forferdelig på å oppdatere bloggen min! Jeg sier hele tida at jeg skal bli bedre, men tror ikke egentlig at jeg kommer til å bli det. Men nå skal jeg noe som jeg bare fortelle om!

Jeg skal til Canada!!! Bestilte billetter 10. januar, reiser i morra! I morra er altså 18. januar.. Destinasjo: Calgary, Alberta. Jeg skal bli med min kanadiske kjæreste (Matt) hjem på tur, for søstra hans skal gifte seg. Så nå skal jeg møte foreldra hans, og forøvrig resten av familien også! Jeg har møtt en bror, en stebror og ei stesøster allerede, men har fortsatt igjen ei søster, en bror og ei stesøster og så klart foreldra. Men det er ikke bare dem, det er tanter, onkler, søskenbarn osv også! For jeg skal jo i et bryllup!
Overhvelmende blir det nok, men masse gøy! Mamma har sendt penkjolen og penskoa mine i posten til Canada, så forhåpentligvis kommer det fram før bryllupet er. Det er 21.januar, så det er ikke lenge til!

Jeg vet ikke mye om hva som skjer mens jeg er der, men jeg vet at det blir en tur full av opplevelser! Matt vet mer enn meg, men han vil ikke fortelle! Han nevnte noe om at vi skal "to the mountains", men jeg vet ikke helt hva det innebærer. Familien hans var nemlig "in the mountains" i jula, så det kan være hytte eller hjemme hos noen eller.. jeg vet ikke, jeg. Men jeg håper det inkluderer snowboard!! Vi får se når vi kommer dit!

Jeg vet også en annen ting jeg skal. Jeg kjenner nemlig en familie som flytta til Calgary i sommer. Jeg har bare sett dem to ganger de siste 12 åra (!!!) så det blir konge!! Jeg får besøkt dem, sett hjemmet deres og sannsynligvis hele familien! Gleder meg kjempemasse!

Jeg er delvis ferdigpakka (med andre ord ikke ferdig) og nå er klokka 21.20 her. Vi reiser med toget herfra i morra kl.9.13 og flyet går 14.50. 9 timer og 20 minutter skal det ta.
Jeg har nettopp innsett at jeg faktisk aldri har vært ute av Europa før! Nå skal jeg til Canada (midt på vinteren). I går var det -27 grader celsius der! Det blir en kald opplevelse...

Canada - here I come

Canada - here I come

Ellers har jeg endelig flytta inn i ny leilighet, etter å ha bodd på rommet til Matt i to måneder... Har flytta inn ilag med fire gutter, bare 10 min gange fra der jeg bodde før. Lengre vekk fra sentrum desverre. Men huset er ganske alright og vi har en veldig myk og kosete katt ^^)
Jeg liker meg her. Har bodd her siden 1.januar.
Det var veldig godt å få sitt eget rom igjen! My own space.. Jeg er ikke så stor, men jeg tar opp mye plass. Er veldig godt å ha skap og egen plass på kjøkkenet, kunne kjøpe inn mat og lagre der, lage middager osv. Også flott å ikke ha katter som går over alt (hos Matt ligger og går kattene på spisebordet og kjøkkenbenkene. Det syns jeg ikke mye om altså... Hygiene? Hva er det?) Han leier et rom i et familiehjem, så jeg er takknemlig for at de har latt meg bo der, da! Vi begge ble til og med bedt ned på nyttårsmiddag med familien rett over nyttår. Veldig hyggelig av dem. Og julegave fikk jeg også!
Hehehe... Det må nevnes ja.. Det er første gang noen sinne jeg har fått alkohol i presang! De er tydeligvis ikke klar over at jeg ikke drikker alkohol! Jeg lo godt da ja! De var heldigvis ikke der når jeg åpnet den. Snowball heter drikken.. Jeg kan nå smake når jeg gir den til Matt i hvert fall ;)

Jeg var hjemme en tur til jul. Eller hjemme og hjemme.. Jeg var i Norge kan man vel si. Vi feirte jul hos brodern (Yngve) i Skien i år. Jeg bor jo vestafor, så når jeg da bare hadde seks dager til disposisjon (inkludert reising) så fikk jeg ikke sjans til å reise hjem. Det var veldig kjipt, for jeg hadde veldig lyst å få besøkt venner og den delen av familien som ikke var østafor med oss. Men på den lyse siden så fikk jeg sett det nye huset til brodern og det var ei veldig fin jul. Fikk til og med bada i bassenget han har i kjelleren. Ble litt spesielt i og med at vi bare var tre fra min egen familie (vestlendinger), og så var det kjæresten til Yngve og hennes tre barn (østlendinger) og pappas kjæreste og datra hennes (svensk og dels svensk/østlandsk). Det blei masse forskjellig mat på bordet kan man si! Men den beste maten? Pinnekjøttet så klart!! Mmmmm....

Jeg tok med litt pinnekjøtt tilbake til England sånn at Matt kunne få smake det. Må jo vise ham norsk kultur når jeg kan. Instant success! Han syns det var veldig dumt at jeg ikke hadde mer, han likte det veldig godt! Og da hadde jeg ikke en gang tilbehør til. Kun poteter. Hadde bare tre bein med meg, men det var nok til å få smaken på det. Fazermint fikk han også smake, og så klart var det suksess. Mamsen mener at nå er han klar for norsk jul i 2012. Jeg er enig. Eller kanskje jeg ender opp i Canada neste jul??

Jeg ender i hvert fall opp i Canada i løpet av det neste døgnet (sånn ca)!

Værvarsel:
Onsdag: Delvis skyet, flau vind og -26°
Torsdag: Klarvær, flau vind og -21°

Gleder meg!!
Nå er det på tide å bli ferdig å pakke...... Hmm... varme klær, hvor har dere gjemt dere?
Snakkes!

The Great White North

The Great White North

Skrevet av IvyVonDark 12:47 Arkivert i England Tagged travel canada reise tur ferie

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint