Reiseblogg fra Travellerspoint

For en dag...

Men en bra dag lell

sunny

Dette var for to dager siden.. Jeg var visst i min egen verden, jeg. Vel, størsteparten av dagen var ikke noe rart ved. Vi møtte opp på jobb for personalmøte kl.10. Det varte en time, og så spiste jeg og Matt frokost på jobb.

DSCN4684.jpg

Jeg gadd ikke dra tilbake hjem, for jeg skulle på jobb kl.17. Matt kunne ha dratt hjem, for han skulle ikke på jobb samma dagen, men han endte opp med å være ilag med meg til jeg begynte på jobb =)
I mellomtiden gjorde vi noen ting vi trengte å få gjort, og så tråkka vi rundt i byen. Vi fant en butikk som holder på å stenge ned, så de har store salg. Denne dagen hadde de ekstra 20% av salgsprisen. Jeg endte opp med å kjøpe meg noen skikkelige utesko, noe jeg ikke har fra før. Ordinært kosta de £80, jeg kjøpte dem for £16! De er til og med et kjent merke (som jeg ikke kjenner til, hehe..)De er visst Columbia-sko. Men det var uansett et skikkelig godt kjøp, et kupp!

DSCN4704.jpg

Når jeg begynte på jobb seinere så begynte jeg å surre skikkelig..
Jeg
- velta et glass dobbelt vodka og cola over baren når jeg skulle gi det til kunden
- skulle tørke opp, så jeg dro papir ut av en rull, og slo til Faith som kom med en kaffe til en kunde. Kaffen endte opp på gulvet og Faith brant fingeren sin (disse to hendelsene skjedde med ca 5 min mellomrom)
- rota til en ordre på to burgere, sånn at kokken måtte lage begge to nesten helt på nytt
- begynte å tappe Tennents Pilsner til kunden (samme som jeg velta vodkaen til) som ba om Carlsberg. Han pleier å drikke Tennents og han kom med et Tennents-glass, dermed tenkte jeg at det var det han ville ha. Han endte opp med Tennents
- lekte indianere med kniver med kokken

Dette skjedde fordi av en eller annen grunn så begynte jeg å synge på en typisk indianersang som lyder litt såher: hoyayaya hoyayaya.. Du kan se for deg indianere gå rundt bålet, synge/messe den sangen og gjøre indianerting.
Kokken likte sangen min, så han tok to (store, skarpe) kniver ned fra veggen, gav en ti lmeg, satte ei bøtte på gulvet og begynte å tråkke rundt bøtte mens han sang "hoyayaya hoyayaya". Jeg fulgte etter!
Det er noe av det teiteste jeg har gjort på lenge, men det var fantastisk morsomt! Jeg lo i sikkert et kvarter etterpå!

DSCN4689.jpg

Kokken vår er konge! Hvor mange har en kokk som gjør sånt som det der?? Når vi åt frokost lagde han til et hvitløksbrød med et smilefjes på. Jeg digger kokken vår :D

Skrevet av IvyVonDark 19:23 Arkivert i England Tagged jobb

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint