Reiseblogg fra Travellerspoint

Burritos og vampyrer

Ikke burritospisende vampyrer nei...

overcast

I dag har jeg vært på prøveskift hos Mission Burrito! Det var ganske artig, gøy å prøve noe jeg ikke har gjort før. Måten de gjør det på er at de har en person på varme ingredienser, en person på kalde og en til å ta imot betaling. Jeg hadde ansvar for de varme ingrediensene.
- varm opp tortillalefsen
- ta en "spoonful" ris og legg i lefsen
- for burrito, la kunden velge blackbeans eller pintobeans - for fahjita, grønnsaker (paprika, løk osv som er klargjort i ei "gryte")
- la kunden velge kjøtt - svin, kylling eller biff/storfekjøtt
- gi burritoen videre til den som har de kalde ingrediensene
- hvis kunder venter, legg nye lefser i varmedingsen - pass på at du ikke lar dem være der for lenge
- smil og vær hyggelig mot kundene =)

Ellers skal man rydde og vaske der man kan når det er stille. Holde det rent og ryddig.

Jeg syns det gikk ganske bra på prøveskiftet, og hu ene jeg jobba med nevnte at det gikk bra med meg. Så jeg får bare vente og se om sjefen har lyst å ansette meg eller ikke. Eneste problemet er at jeg nå ikke vet om jeg egentlig vil ha jobben. Det er av forskjellige grunner. I det siste trives jeg bedre der jeg jobber nå, på Lamb & Lion, jeg har fått flere timer i det siste, så det ser ut til at jeg får nok timer (det kan gå veldig opp og ned med hvor mange timer jeg får, riktignok). Jeg har ikke lyst å slutte i denne jobben, og Mission Burrito er ute etter noen som kan jobbe minimum 20 timer, med potensiale for fulle uker. Jeg vet ikke om det er riktig jobbfor meg, det kan bli litt for ensformig å stå der og lage burritoer dag inn, dag ut. Det er mer allsidig i puben. Jeg håper jo såklart at sjefen fra Mission Burrito ringerog sier at de vil ansette meg, for det betyr jo at jeg gjorde en god jobb. Er jo kjipt å få tilbakemelding på at man ikke er god nok. På den annen side så blir jeg ikke lei meg om han ringer og sier at jeg ikke fikk jobben, for da slipper jeg å si nei til jobben osv. Men ja.. tror ikke jeg kommer til å ta den om jeg får den. Så sånn er det.

mission_burrito.jpg

Ellers av dagen så har jeg potensielt fått noen nye venner! Sist onsdag, når det var en del studenter innom, kom det en gruppe studenter utkledd som pirater og riddere og lignende. Jeg spurte hva anledningen var, de sa det var for Dungeons & Dragons (D&D) gruppa de har. Da ble jo jeg såklart interessert, for jeg har jo spilt det litt før, og det er kjempegøy. Jeg nevnte for dem at jeg har spilt litt og at karakteren min var en vampyr, og da sa ene av dem at de har et vampyrspill gående. Han sa at jeg måtte bare komme og bli med, så gav han meg navnet og nummeret sitt. De spiller hver torsdag. Jeg kunne ha dratt sist torsdag, men endte opp med å bli igjen hjemme. I dag bestemte jeg meg for å ta turen. Hva kan det skade? Jeg kjenner ingen av dem og jeg visste ikke noe annet om spillet enn at det er et vampyrspill. Jeg har ingenting å tape =) Jeg har jo hatt lyst til å finne noen som spiller D&D/rollespill her, og nå fant jeg det. Det er også en god måte å bli kjent med mer folk på. De er studenter, de har en stor omgangskrets.
Jeg dro nå dit i kveld i hvert fall. Det er ikke så langt unna der jeg bor, så det er flott. Joe, som er DM (han som leder spillet) er flink til å forklare og vise meg hva som er hva når det kommer til det jeg må velge for å bygge karakteren min. Og det var det jeg gjorde i kveld, jeg bygde karakteren jeg skal ha i spillet (det tar litt tid). Rakk ikke å få spilt noe denne gangen, men neste gang blir jeg kasta inn i spillet. Blir gøy! Hmm.. er Aleena et ålrait navn for en vampyr? Kom gjerne med forslag til navn i kommentarfeltet ;)

Skrevet av IvyVonDark 17:38 Arkivert i England Tagged england bath mission jobb burrito prøveskift rollespill vampyr

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint