Reiseblogg fra Travellerspoint

Burritos igjen!

sunny 10 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Mission Burritos ja... Jeg var jo på et prøveskift der for ei uke sia. Jeg hadde på følelsen at det gikk ganske greit, men bestemte meg etter hvert for å si nei til jobben om jeg fikk den. Jeg fikken mail av Sean, sjefen der, noen dager seinere:

Hi Ivy

Thanks for coming in for the trial on Thursday I gather everything
went well this end "how was it for you" I don.t have your number but
would like to speak with you asap with regard to the position could
you contact me on 07980077093 or call in to the mission for a chat

Thanks
Sean

Litt forvirrende den mailen, ja.. Men det hørtes jo ut som at han var interessert i meg. Jeg ringte ham ikke, for jeg ville heller snakke face to face, så på tirsdag gikk jeg inn der etter jobb. Han spurte hva jeg syns om prøveskiftet, eg sa jeg syns det gikk bra og var gøy, men at jeg er redd det blir litt for ensidig for meg etter ei stund. At det kunne bli litt kjedelig..
Sean sa at de to jentene som var der når jeg hadde prøveskiftet mitt var imponerte og veldig fornøyde med hvordan jeg presterte. Jeg var visst kjapp på å komme inn i arbeidet. Bare det faktum at jeg av meg selv putta en ny burrito inn i varmedingsen når jeg så at det var flere kunder i køen (mens jeg holdt på med en annen kunde), i stedet for å legge den inn først når den nye kunden kom, det var veldig bra. Tydeligvis er det ofte at det tar folk noen dager å gjøre det når de er nye.
Sean var tydeligvis veldig interessert i å få meg til å begynne der. Han hadde hatt meg og ei anna jente på prøveskift, og han ville heller ansette meg enn henne. Noe jeg syns er kjempegøy! Hvor ofte opplever jeg at jeg ikke bare får jobben, men når jeg har tenkt å si nei til den så prøver sjefen å overtale meg til at jeg vil ha den! Fordi jeg var bedre! Det er en kjempegod følelse! Jeg var flink og ønsket i jobben! Hah!
Jeg sa at jeg skulle snakke med sjefen min og høre hva han hadde å si om det hele (hovedsakelig det å få timene til å fungere begge plasser samtidig) og at jeg skulle gi ham en tilbakemelding. jeg hadde jo ikke engang fortalt Steve (eller noen andre på jobb) om at jeg har søkt etter jobb rundt om kring. Sean skulle også sende meg skiftplanen så jeg kunne få se hvordan de setter opp skiftene.
Jeg snakka med Steve (sjefen min) og han sa at så lenge jeg er klar over at jobben jeg har der er hovedjobben og at de ikke må sette opp skiftplanen rundt skiftene jeg får hos Mission Burritos, men at de setter opp skiftene etter Lamb & Lion så skal det gå greit. Evt at de kan sette opp et par faste dager i uka, det kunne gå greit.
Så det ser ut til at jeg skal begynne å jobbe på Mission Burrito! Håper jeg får gratis burritoer der... :D

Ellers...
Nytt av dagen er at jeg har delvis blått hår og at jeg skal til Swansea i Wales i helga!
Jeg farga håret litt blått på søndag! Har aldri gjort det før, så det er jo gøy! Kanskje jeg ender opp med å farge det helt blått før jeg flytter fra England? Når jeg ikke jobber lenger i så fall.. Tror ikke sjefene blir så fornøyde hvis jeg kommer med helt blått hår :p
Det eneste er at hvis jeg skal få det skikkelig blått så må jeg bleike håret. Det har jeg ikke gjort, for jeg vil ikke bleike og ødelegge håret mitt.

Collage_Ivy_bl_tt_h_r.jpg Det ble nå litt blått i hvert fall... skulle gjerne hatt en skarpere farge, men sånn ble det ikke..

Jeg skal til Wales for å besøke Maria, ei venninne fra folkehøgskolen jeg gikk på for noen år siden (Buskerud Folkehøgskole, det var en kongeskole!!) Hun går på teaterskole i Swansea, som bare er 2-3 timer med tog unna meg! Det er det nærmeste vi har bodd etter folkehøgskolen, så det blir supert å få møtt henne igjen! Gleder meg masse! Og jeg har jo heller ikke vært i Wales før, jeg har for det meste bare vært i Bath, så det blir godt å komme seg ut av byen og se litt mer av Storbritannia!
Yey!

Skrevet av IvyVonDark 18:04 Arkivert i England Tagged england bath mission har jobb bla burrito prøveskift farge

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint