Reiseblogg fra Travellerspoint

For en dag...

Men en bra dag lell

sunny

Dette var for to dager siden.. Jeg var visst i min egen verden, jeg. Vel, størsteparten av dagen var ikke noe rart ved. Vi møtte opp på jobb for personalmøte kl.10. Det varte en time, og så spiste jeg og Matt frokost på jobb.

DSCN4684.jpg

Jeg gadd ikke dra tilbake hjem, for jeg skulle på jobb kl.17. Matt kunne ha dratt hjem, for han skulle ikke på jobb samma dagen, men han endte opp med å være ilag med meg til jeg begynte på jobb =)
I mellomtiden gjorde vi noen ting vi trengte å få gjort, og så tråkka vi rundt i byen. Vi fant en butikk som holder på å stenge ned, så de har store salg. Denne dagen hadde de ekstra 20% av salgsprisen. Jeg endte opp med å kjøpe meg noen skikkelige utesko, noe jeg ikke har fra før. Ordinært kosta de £80, jeg kjøpte dem for £16! De er til og med et kjent merke (som jeg ikke kjenner til, hehe..)De er visst Columbia-sko. Men det var uansett et skikkelig godt kjøp, et kupp!

DSCN4704.jpg

Når jeg begynte på jobb seinere så begynte jeg å surre skikkelig..
Jeg
- velta et glass dobbelt vodka og cola over baren når jeg skulle gi det til kunden
- skulle tørke opp, så jeg dro papir ut av en rull, og slo til Faith som kom med en kaffe til en kunde. Kaffen endte opp på gulvet og Faith brant fingeren sin (disse to hendelsene skjedde med ca 5 min mellomrom)
- rota til en ordre på to burgere, sånn at kokken måtte lage begge to nesten helt på nytt
- begynte å tappe Tennents Pilsner til kunden (samme som jeg velta vodkaen til) som ba om Carlsberg. Han pleier å drikke Tennents og han kom med et Tennents-glass, dermed tenkte jeg at det var det han ville ha. Han endte opp med Tennents
- lekte indianere med kniver med kokken

Dette skjedde fordi av en eller annen grunn så begynte jeg å synge på en typisk indianersang som lyder litt såher: hoyayaya hoyayaya.. Du kan se for deg indianere gå rundt bålet, synge/messe den sangen og gjøre indianerting.
Kokken likte sangen min, så han tok to (store, skarpe) kniver ned fra veggen, gav en ti lmeg, satte ei bøtte på gulvet og begynte å tråkke rundt bøtte mens han sang "hoyayaya hoyayaya". Jeg fulgte etter!
Det er noe av det teiteste jeg har gjort på lenge, men det var fantastisk morsomt! Jeg lo i sikkert et kvarter etterpå!

DSCN4689.jpg

Kokken vår er konge! Hvor mange har en kokk som gjør sånt som det der?? Når vi åt frokost lagde han til et hvitløksbrød med et smilefjes på. Jeg digger kokken vår :D

Skrevet av IvyVonDark 19:23 Arkivert i England Tagged jobb Kommentarer (0)

Back in England...

Det er nå litt kjekt også

sunny 0 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Jeg er litt treig med å oppdatere, har nå vært tilbake i England i mer enn to uker.
Jeg hadde ikke lyst å reise tilbake til England, jeg hadde det altfor godt der jeg var. Matt hadde enda mindre lyst å dra tilbake.. Vi håpte litt på et crazy snøfall som gjorde at vi ble værfaste og husfaste i ei uke eller noe sånt, men det skjedde jo ikke. Ferie er ferie, så når den er over må man tilbake til hverdagen igjen. Det er i hvert fall et godt tegn at jeg ikke ville dra fra Canada, da. Det betyr at jeg hadde en god ferie. Men det er nå ikke bare gale å være tilbake, da. Det er litt godt også. Det var nydelig vær når vi landa, bare ganske kaldt. Ironisk nok syns jeg det var litt vel kaldt og jeg kom tilbake fra Canada som er kjent for å være kaldt! Men sånn er det nå.

Turen tilbake var så som så. Vi reiste fra huset rundt 11.30 og var på flyplassen til ca 12. Taxfree'en der var overraskende liten! Kjempeliten! Mye mindre enn den i Bergen. Så det var ikke mye å se der. Vi gikk litt rund og kikka i butikker og sånt.

IMG_9393.jpg

Flyet skulle lette kl.14.15, men det endte opp med å bli nesten 2 1/2 time forsinka, noe som resulterte i at vi mista toget vi hadde bestilt billetter til. Vi måtte dermed betale for nye billetter selv. Det blei vi ganske så sure for. Vi skal sende mail til flyselskapet, og jeg skal også høre med forsikringen min om jeg kan få igjen penger.
Selve flyturen var bra. Vi letta ca kl.16.30 (Kanadisk tid) og flydde utover natta, så de slo av lyset så det var lettere å sove. Vi var heldige og fikk tre seter for oss selv igjen. Rundt kl.20.20 oppdaga jeg at det var nordlys ute! Det holdt meg okkupert med kameraet mitt i en halvtime! Det var fantastisk nydelig! Utrolig å se det fra himmelen! Tror jeg har sett nordlys èn gang før. Bildene jeg tok derimot, de ble ikke bra i det heletatt. Men jeg legger likevel et ut her, bare på grunn av fenomenet i seg selv =)

IMG_9422.jpg

Kanadisk tid landa vi ca kl.01.25, og engelsk tid ca kl.08.25. IMG_9457.jpg Matt var dødtrøtt og jeg var forholdsvis våken. Når vi hadde funnet et tog vi kunne ta og komt oss ned på togstasjonen fant vi ut at av alle togene som gikk så var toget vårt - og bare toget vårt - kansellert! Dette betydde mer venting og å finne et nytt tog igjen. Etter ei stund fant vi et tog som tok oss dit vi skulle, vi måtte bare bytte to ganger før vi kom oss dit! For et styr! Til slutt kom vi fram til Bath, var der rundt kl.13.20, tror jeg. Rundt 13.45 var vi tilbake i leiligheten min, og ca en time senere ringte sjefen min og sa at jeg var satt opp til å jobbe kveldsskift fra kl.17.
Jaha ja.. vel det var jo bare å komme seg på jobb, da.. sov i ca en time, kanskje halvannen før jeg måtte gå kl.16. Så siste døgnet hadde jeg bare hatt rundt 2-3 timers søvn. Merkelig nok var jeg ikke så veldig trøtt, og det gikk helt fint å jobbe den kvelden.

Dagene etter ble det riktignok litt vel mye soving, og søvnrutinene mine var helt på bærtur. Sove hele dagen, være oppe hele natta. Ene natta - eller morgenen - la jeg meg når han ene jeg bor med stod opp. Ca rundt 6-7... jaja.. Er bra igjen nå.

Jeg har også fått bra med skift på jobb etter at jeg kom tilbake. Sjefen snakka jo om at han ikke kunne love meg mange skift, men denne uka er jeg en av de som har flest timer, faktisk. Har ca 35 timer denne uka, og hadde rundt 25 timer forrige uke. I løpet av de siste tre ukene har jeg riktig nok bare hatt ett dagskift, ellers har jeg kun jobba kveld. Det er litt dritt, men det er nå bedre enn å ikke få timer. Skal vel ikke klage :)

IMG_9473.jpg Vi har til og med hatt snøfall her etter at vi kom tilbake fra Canada!

I går var jeg på intervju til en annen jobb. Jeg har levert ut noen søknader, for det har sett ut som at jeg ikke ville få mange timer på jobb. Pluss at jeg ar lyst å få litt annen erfaring også, og det er en del ting på jobb som har gjort trivselen mindre. Eneste er at nå som jeg fikk intervju og greier så har de gjort forandringer på jobb som gjør at jeg liker meg bedre der, pluss at jeg har fått flere timer.
Jeg fikk nå uansett et prøveskift på dette nye stedet, så jeg skal på det i morra. Det er en fast food kjede som heter Mission Burrito, og de gjør som navnet tilsier - lager burrito. Vi får se hvordan det går i morra, da.. og om jeg i det heletatt liker det.

Men nå må jeg løpe! Jeg skal på jobb! Er vi heldig så kommer det mange studenter innom! Det er jo onsdag, typisk studentkveld!

Skrevet av IvyVonDark 07:33 Arkivert i England Tagged travel canada reise tur ferie hjem Kommentarer (0)

It's coming to an end

I wish it wasn't...

-5 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Yey! Canada!!
Jeg er her fortsatt! Jeg digger det. Får kongebehandling her. Får masse mat og snop, huset vi bor i er stort og flott og vi får bruke bilen så mye vi vil uten å betale noe som helst for drivstoff. Jeg bor fortsatt på gjesterommet og ikke på rommet til Matt (kjæresten).

Andre dag i Canada var ganske rolig. Vi dro på et kjøpesenter en liten tur. På vei dit fikk jeg sett min første bit av dyrelivet her. Var en coyote (prærieulv tror jeg det er) som lå midt i veien, påkjørt. Den var fortsatt i live, men tror den var skada. Ganske synd å se... På senteret fikk jeg sett noen steder Matt har jobba, og en gøyal cowboy butikk. Jeg har etter hvert innsett at jeg er i cowboyland nå! I hvert fall denne delen av landet! Det er kjempegøy! Er ikke vant til at det er sånn hjemme, så det er artig å se folk gå rundt med cowboy boots og -hatter og greier, for det er helt vanlig her.

DSCN4578.jpg

Noe anna jeg så på senteret var en dyrebutikk med valper og kattunger i glassbur inni butikken!! Det var som tatt ut av en film. Eller TV.. (jeg har sammenligna en del ting med TV, for det er visse ting man ikke ser hjemme, men som man ofte ser på TV. Da virker det ikke så ekte, syns jeg) Jeg har aldri sett valper og kattunger i dyrebutikker før. Jeg syns rett og slett det var litt trist. Jeg liker ikke konseptet med å avle opp katter og hunder bare for å selge dem i en dyrebutikk. Og hvis de ikke blir kjøpt,hvor ender de opp da? Det er jo bare for en viss tid at de er små og supersøte. De fleste jeg har snakka med her er enig med meg.

DSCN4584.jpg
DSCN4585.jpg

Noe anna jeg har sett som er som på TV er gule skolebusser. Syns det er litt artig. Og så er alt så stort her! Biler, hus, krukker og greier til å ha mat i (som f.eks. et glass med oliven)...

I løpet av to uker her har vi gjort litt av hvert, men har vært mye slasking også. Bare slappe av og være hjemme og nyte tilværelsen en del av dagene (det inkluderer ishockeykamper hvis det har vært noen på TV). Vi har hatt folk på middagsbesøk noen ganger og Matt har vist meg rundt hvor han har bodd tidligere osv.

IMG_8356.jpg

Vi var i bryllup første lørdagen vi var her (til søstra til Matt), så før det var det litt forberedelser og såkalt "rehursal dinner". Det gikk for det meste ut på at de som hadde oppgaver i bryllupet fikk vite hva de skulle gjøre, og de fikk øvd på det.

IMG_8379.jpg
IMG_8390.jpg IMG_8400.jpg

Før jeg reiste sendte mamma kjolen og skoa jeg ville bruke i bryllupet i posten hit til Canada (ikke til meg i England, for hun hadde ikke tid) og jeg venta og venta på at det skulle komme. Etter hvert ble jeg en smule nervøs kan man si. Siden de ikke får post på lørdager (noe jeg ikke visste) så var aller siste frist å få pakka på fredag.
Og badam! Perfekt timing! Jeg var sååå letta når den lå på kjøkkenbenken når vi kom hjem på fredagen.

IMG_8859.jpgIMG_8422.jpg
Meg_i_kjolen_min.jpg

I bryllupet dansa jeg så mye at dagen etter hadde jeg gangsperr (for dere som ikke vet hva det er: jeg var støl)! Jeg danser vanligvis ikke noe særlig, men jeg var i støtet denne dagen, så det var gøy! Matt var også skikkelig i støtet, det var kjempemorsomt! Han danser heller ikke ofte. Han har noen kjempemorsomme "dance moves"! IMG_8687.jpg
Det var også artig å være i et "utenlandsk" bryllup. De hadde sermonien i ene enden av rommet, hadde satt opp stoler og greier, og bord til festen i andre enden. Så det var veldig enkelt bare å gå over til andre sida etter sermonien. Veldig praktisk og greit. Mens vi venta på brudeparet hadde vi en forrett å knaske på, som var veldig god. Bedre enn selve middagen, syns jeg. Brudeparet hadde også en artig idè, nemlig et "candy table". Snopebord! Man kunne forsyne seg med snop utover hele dagen og kvelden. Godt for både barn og voksne.

IMG_8387.jpg
IMG_8696.jpg Bruden kaster buketten

Ene dagen dro jeg og Matt til Springbank på besøk til noen venner jeg har her i Calgary: Toni & Roger og deres tre barn. Toni har jeg sett to ganger, og resten av familien har jeg bare sett èn gang de siste 12 årene!! Det var utrolig flott å møte dem igjen! Jeg fikk også låne snow board-utstyr av dem så jeg slapp å leie. Det sparte meg $30-40 dollar.

IMG_8995.jpg

Andre og siste lørdagen her dro vi på tur til fjellene. Tror det var Rocky Mountain vi dro til, der gikk vi på en flott, liten tur opp i fjellet. Det var masse flott snø der! God, lett, tørr, herlig snø! Sååå deilig! I Calgary er det nemlig nesten ikke snø.

IMG_9074.jpg

Etter dette dro vi til Lake Louise, der har de hatt en isskulpturkonkurranse gående, så det var mange isskulpturer der. Veldig fasinerende og imponerende! De hadde også en isbar! Ja, den var laget av is! Og du kunne sette drikken du kjøpte på et isbord. Utpå selve innsjøen (som såklart er frosset til is nå) sto et isslott! Dette var kjempekult! Jeg har aldri sett sånt før.

IMG_9172.jpg 1. plass i konkurransen
IMG_9158.jpgIMG_9197.jpg

Etter Lake Louise dro vi til et sted som heter Banff. Det var vi innom en snopebutikk, og så dro vi for å spise på en resturant. Når vi parkerte for å spise så vi to hjort, og de kom helt opp til oss. Den ene slikka Matt på hånda og så løpte den avgårde.

IMG_9228.jpg
IMG_9247.jpg

To dager senere dro jeg og Matt til Sunshine skisenter for å stå på snowboard. Dagen begynte ikke så veldig bra... Siden de bare har èn bil måtte vi kjøre foreldra til Matt på jobb før vi kunne dra. De har et slags nøkkelkort som de betaler for drivstoff med (siden Howard, stefaren til Matt, jobber i Esso, får de drivstoff omtrent gratis) og dette nøkkelkortet funka ikke. Så da måtte de betale vanlig. Når vi ankom arbeidsplassen deres (ca 20-30 min kjøring fra hjemme) innså Howard at han hadde glemt PCen sin og han har alt på den, så han kan ikke gå på jobb uten! Vi måtte da kjøre hjem igjen for å slippe ham av. Heldigvis kan han jobbe hjemmefra, så han bestemte seg for å gjøre det, sånn at vi ikke måtte kjøre tilbake til by'n med ham. Når vi kom fram til Sunshine og hadde gjort oss klar til å komme oss opp i bakken, fikk vi beskjed om at internett var nede, så man kunne kun betale med kredittkort eller kontanter! Vi har bare vanlige bankkort og vi hadde ikke kontanter med oss, så det resulterte i at vimåtte kjøre til Banff for å finne en minibank og ta ut penger, noe som gjorde at vi mista ca en og en halv time i bakken! Man kan trygt si at vi ble litt sure da. Når vi endelig kom tilbake og gikk for å kjøpe heiskort så spurte jeg om det var noe de kunne gjøre for å veie opp for den halvannen timen vi mista. Det var bare ganske enkelt nei. Da blei vi ganske sure og satt og furta hele veien opp skiheisene. Etter å ha begynt å kjøre glemte vi bort det og bare koste oss resten av dagen. Men de kan vente å få en sinna-mail av oss!
DSCN4612.jpg
Ellers var dagen bra. Matt lærte meg litt på snowboard, for han har stått på snowboard i ti år, og har til og med jobba på Sunshine som instruktør. Jeg kan en del fra før, men er ikke akkurat kjempeflink. Har masse å lære kan man si.

DSCN4633.jpgIMG_9297.jpg

Vel, dette var i går. I dag har vi vært hjemme hele dagen. Har hatt huset for oss selv fram til rundt kl.17.30, så det var kjekt. Etter det kom søstra og familien på besøk og vi hadde biff til middag. I morra drar vi tilbake til England. Verken jeg eller han har lyst, men nå er ferien over! På tide å komme seg tilbake i jobb.

Nå skal jeg gå og legge meg. Er trøtt og litt småkvalm faktisk. Sove hjelper, så god natt!

Skrevet av IvyVonDark 20:29 Arkivert i Canada Tagged travel canada reise tur ferie Kommentarer (1)

Ankomst Canada

Første dag

sunny -25 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Jeg har ankommet Canada!!
Det er vel ikke så fryktelig mye å si om turen hit... Flyturen var lang, men det gikk helt fint. Jeg fikk vindussete som jeg ville, og vi hadde tre seter for oss selv.

DSCN4562.jpg

Jeg hadde altfor masse snacks med meg og maten vi fikk på flytet var (faktisk) god. Jeg sa til Matt på flyet at jeg har på følelsen at jeg ikke kommer til å ha særlig problemer med jet lag og den store tidsforskjellen. Vi får nå se på det, fikk jeg tilbake.. I natt før vi reiste sov jeg bare i ca 2 1/2 timer, og på flyet ca 40 min. Var liksom ikke så veldig trøtt. Men vi får se...

IMG_8329.jpg
IMG_8319.jpg
IMG_8328.jpg

Det er iskaldt her! Når vi landa var det -25 grader, da var klokka rundt 17.
De som møtte oss på flyplassen var to av brødrene til Matt. Ene har jeg møtt før. Vi ble kjørt hjem til Matt, jeg møtte foreldre og noen flere familiefolk, ble tildelt soverom (jeg ble vist rett til gjesterommet), fikk en kjapp omvisning av huset, skifta klær og så reiste vi til onkelen hans. Der ble jeg møtt av en flokk med folk. Familie er samlet fra mange deler av landet og har ikke sett hverandre på åresvis. God stemning og avslappa miljø. Med en gang vi kom inn fikk vi høre utvalget av vin, øl og sprit vi kunne boltre oss i. Matt gikk rett og henta seg en kanadisk øl, det har han savna =)
Helt sia jeg blei kjent med Matt har han snakka om hvor godt kjøtt de har i Calgary. "Alberta beef man, it's the best!" Han har skrytt av det lenge. Nå vet jeg hvorfor! De hadde laga til en fantastisk middag med steik, poteter, salat, hjemmelaga pickles, og annet man trenger av tilbehør. Salaten var kjempegod, og hadde jordbær i! Mmmm... Det var et kongemåltid! Ei stund senere kom det et stykke kake på bordet. Familieoppskrift som bare lages ved spesielle anledninger. Fantastisk god kake!! Jeg tok ikke bilde av den desverre... På utsida hadde den et lag av noe som ligna på eggedosis, men det var en slags sirup miksa inn med eggedosisen. Fantastisk!

DSCN4571.jpg

Ellers hadde de billiardbord og dart i kjelleren, og folk var her og der og prata, spilte og koste seg. Jeg ble litt kjent med den ene og den andre. Jeg var lys våken hele kvelden. Når vi skulle dra derfra i 23-tida var Matt utslitt og kjempetrøtt. Vi dro tilbake til hans hus og gjorde oss klar for senga, meg fortsatt lys våken. Da var klokka rundt 6 om morgenen i England, så jeg ville vanligvis vært i seng for en del timer siden.

IMG_8335.jpg

Foreldra til Matt er veldig kristne og har visse måter og regler å forholde seg til. Så som jeg nevnte fikk jeg gjesterommet, og det har jeg for meg selv. Jeg får ikke sove på samme rom som min 25 år gamle kjæreste!! Det er sååå underlig! Det er rett og slett litt sånn som man ser på film! Vi koste litt før jeg gikk tilbake til mitt soverom, og så ble det sovings på hvert sitt rom. Men senga mi er kjempegod, da. Dobbeltseng og greier. Er bare noen som mangler. Jeg var fortsatt ikke trøtt når jeg la meg, men så fort jeg kom meg under dyna og gikk inn på PCen klarte jeg ikke å holde meg våken lenger. Sovna i den klassiske stillingen med PCen på fanget og lyset på.
Rundt kl.4 kom Matt innom rommet en tur, og jeg våkna med en gang. Han hadde stått opp for å gå på do og finne seg noe drikke. Så han kom inn til meg litt. Det var veldig koselig. Men nå er han for lengst tilbake i si ega seng, mens jeg fant ut at jeg skulle skrive et innlegg her om første dagen her. Så kanskje på tide å sove litt mer nå da, klokka er faktisk 6!

God natt!

Skrevet av IvyVonDark 22:02 Arkivert i Canada Tagged travel canada reise tur ferie Kommentarer (6)

The Great White North

Gjett hvor jeg skal!!!

sunny 1 °C
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

Ja, jeg veit at jeg er helt forferdelig på å oppdatere bloggen min! Jeg sier hele tida at jeg skal bli bedre, men tror ikke egentlig at jeg kommer til å bli det. Men nå skal jeg noe som jeg bare fortelle om!

Jeg skal til Canada!!! Bestilte billetter 10. januar, reiser i morra! I morra er altså 18. januar.. Destinasjo: Calgary, Alberta. Jeg skal bli med min kanadiske kjæreste (Matt) hjem på tur, for søstra hans skal gifte seg. Så nå skal jeg møte foreldra hans, og forøvrig resten av familien også! Jeg har møtt en bror, en stebror og ei stesøster allerede, men har fortsatt igjen ei søster, en bror og ei stesøster og så klart foreldra. Men det er ikke bare dem, det er tanter, onkler, søskenbarn osv også! For jeg skal jo i et bryllup!
Overhvelmende blir det nok, men masse gøy! Mamma har sendt penkjolen og penskoa mine i posten til Canada, så forhåpentligvis kommer det fram før bryllupet er. Det er 21.januar, så det er ikke lenge til!

Jeg vet ikke mye om hva som skjer mens jeg er der, men jeg vet at det blir en tur full av opplevelser! Matt vet mer enn meg, men han vil ikke fortelle! Han nevnte noe om at vi skal "to the mountains", men jeg vet ikke helt hva det innebærer. Familien hans var nemlig "in the mountains" i jula, så det kan være hytte eller hjemme hos noen eller.. jeg vet ikke, jeg. Men jeg håper det inkluderer snowboard!! Vi får se når vi kommer dit!

Jeg vet også en annen ting jeg skal. Jeg kjenner nemlig en familie som flytta til Calgary i sommer. Jeg har bare sett dem to ganger de siste 12 åra (!!!) så det blir konge!! Jeg får besøkt dem, sett hjemmet deres og sannsynligvis hele familien! Gleder meg kjempemasse!

Jeg er delvis ferdigpakka (med andre ord ikke ferdig) og nå er klokka 21.20 her. Vi reiser med toget herfra i morra kl.9.13 og flyet går 14.50. 9 timer og 20 minutter skal det ta.
Jeg har nettopp innsett at jeg faktisk aldri har vært ute av Europa før! Nå skal jeg til Canada (midt på vinteren). I går var det -27 grader celsius der! Det blir en kald opplevelse...

Canada - here I come

Canada - here I come

Ellers har jeg endelig flytta inn i ny leilighet, etter å ha bodd på rommet til Matt i to måneder... Har flytta inn ilag med fire gutter, bare 10 min gange fra der jeg bodde før. Lengre vekk fra sentrum desverre. Men huset er ganske alright og vi har en veldig myk og kosete katt ^^)
Jeg liker meg her. Har bodd her siden 1.januar.
Det var veldig godt å få sitt eget rom igjen! My own space.. Jeg er ikke så stor, men jeg tar opp mye plass. Er veldig godt å ha skap og egen plass på kjøkkenet, kunne kjøpe inn mat og lagre der, lage middager osv. Også flott å ikke ha katter som går over alt (hos Matt ligger og går kattene på spisebordet og kjøkkenbenkene. Det syns jeg ikke mye om altså... Hygiene? Hva er det?) Han leier et rom i et familiehjem, så jeg er takknemlig for at de har latt meg bo der, da! Vi begge ble til og med bedt ned på nyttårsmiddag med familien rett over nyttår. Veldig hyggelig av dem. Og julegave fikk jeg også!
Hehehe... Det må nevnes ja.. Det er første gang noen sinne jeg har fått alkohol i presang! De er tydeligvis ikke klar over at jeg ikke drikker alkohol! Jeg lo godt da ja! De var heldigvis ikke der når jeg åpnet den. Snowball heter drikken.. Jeg kan nå smake når jeg gir den til Matt i hvert fall ;)

Jeg var hjemme en tur til jul. Eller hjemme og hjemme.. Jeg var i Norge kan man vel si. Vi feirte jul hos brodern (Yngve) i Skien i år. Jeg bor jo vestafor, så når jeg da bare hadde seks dager til disposisjon (inkludert reising) så fikk jeg ikke sjans til å reise hjem. Det var veldig kjipt, for jeg hadde veldig lyst å få besøkt venner og den delen av familien som ikke var østafor med oss. Men på den lyse siden så fikk jeg sett det nye huset til brodern og det var ei veldig fin jul. Fikk til og med bada i bassenget han har i kjelleren. Ble litt spesielt i og med at vi bare var tre fra min egen familie (vestlendinger), og så var det kjæresten til Yngve og hennes tre barn (østlendinger) og pappas kjæreste og datra hennes (svensk og dels svensk/østlandsk). Det blei masse forskjellig mat på bordet kan man si! Men den beste maten? Pinnekjøttet så klart!! Mmmmm....

Jeg tok med litt pinnekjøtt tilbake til England sånn at Matt kunne få smake det. Må jo vise ham norsk kultur når jeg kan. Instant success! Han syns det var veldig dumt at jeg ikke hadde mer, han likte det veldig godt! Og da hadde jeg ikke en gang tilbehør til. Kun poteter. Hadde bare tre bein med meg, men det var nok til å få smaken på det. Fazermint fikk han også smake, og så klart var det suksess. Mamsen mener at nå er han klar for norsk jul i 2012. Jeg er enig. Eller kanskje jeg ender opp i Canada neste jul??

Jeg ender i hvert fall opp i Canada i løpet av det neste døgnet (sånn ca)!

Værvarsel:
Onsdag: Delvis skyet, flau vind og -26°
Torsdag: Klarvær, flau vind og -21°

Gleder meg!!
Nå er det på tide å bli ferdig å pakke...... Hmm... varme klær, hvor har dere gjemt dere?
Snakkes!

The Great White North

The Great White North

Skrevet av IvyVonDark 12:47 Arkivert i England Tagged travel canada reise tur ferie Kommentarer (0)

Todays shopping

all seasons in one day
Se Ivy in the UK på IvyVonDark's reisekart.

I am a terrible, terrible blogger!
Jeg jobber nå med å oppdatere (les skrive) bloggene fra de siste månedene. Det er fryktelig masse å skrive, har jeg funnet ut, men jeg skal gjøre det. I kveld reiser jeg med toget til Gatwick airport. Drar nemlig til Norge i morra (6.sept.)! :D Skal ikke hjem riktignok, skal til hovedstaden denne gangen (hjem er ca en time utafor Bergen). Jeg skal på en Juventesamling. Hvis du ikke vet hva juvente er så kan du jo google det. Flyet går i 9-tida i morra tidlig, så jeg får meg en lang natt. Må vente lenge på flyplassen fra kl. 2.45. Så det jeg har planer om å gjøre på i noen av de nesten 6 1/2 timene er å... -wait for it- skrive påbloggen min!

Det jeg har gjort på i dag er å få kontrakta mi fra jobb (som jeg ikke har skrevet om at jeg har fått ennå :p ) og fikset sånn at jeg får Council Tax and Housing Benefits! Med andre ord.. jeg får penger av staten! Det er konge. Så har jeg shoppa litt og pakka litt, og nå skal jeg lage middag Før min veldig lange natt på tog, undergrunn, flyplass, fly og flyplass.

Her er dagens fangst:
IMG_7187.jpg

Nå er det på tide å lage middag og skynte meg så jeg blir ferdig med ting og tang før jeg drar.
Gleder meg kjempemasse til å se masse venner igjen! ^^)

Skrevet av IvyVonDark 11:01 Arkivert i England Tagged shopping Kommentarer (1)

(Innlegg 7 - 12 av 24) « Side 1 [2] 3 4 »